jarijohansson

Kesäteatterikausi avattu; 80 päivää kahdessa tunnissa!

  • Kesäteatterikausi avattu; 80 päivää kahdessa tunnissa!
  • Kesäteatterikausi avattu; 80 päivää kahdessa tunnissa!
  • Kesäteatterikausi avattu; 80 päivää kahdessa tunnissa!

Se on kesä ja kesäteatterit!
Lomalaisia ja muita kulttuuriaktiiveja hemmotellaan jälleen kesän arki-iltaisin ja viikonloppuisin pitkin Suomea.
Aloitin taas jokavuotisen tutustumiskierrokseni Päijät-Hämeestä tarkemmin Lahdesta ja Pesäkallion teatterista.

Satu Säävälän ohjaamat esitykset eivät ole aiemminkaan pettäneet ja hyvin valitut näyttelijät osaavat myös laulaa. Aiempien hienojen klassikkojen sarja täydentyy tällä kertaa, kun aiheena on Jules Vernen Maailman ympäri 80 päivässä. Tämän luin kirjana joskus murkkuikäisenä ja nähnyt sen myös elokuvana, joten oli hauskaa nähdä millaisen muodon se sai Satun käsittelyssä - hienon!


Tarinaa ja siirtymiä hellitty kotimaisilla pop-kappaleilla onnistuneesti: "Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää, kun maailma tarjoo kaikkein kauneintaan". -Sen se taas teki aurinkoisen sään vallitessa ensinäytöksessä viime sunnuntaina. Pitkää tarinaa oli oikaistu hyvin siististi ja tehty siitä juuri sopivasti omanlaisensa kevyt ja viihdyttävä komedia. Elefantteja ja höyryvetureita on vaikea kuljettaa näyttämölle, joten niiden virkaa hoitivat pick-up-veturi ja nokkakärrynorsu.
Tästä tuli aika kova indeksi vertailuissa muihin, jotka aion suven aikana katsella, joten viisi tähteä tälle estykselle ja vahva suositus!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.