jarijohansson

Kaikki blogit puheenaiheesta Kauppa

Lisää natsimarketteja Suomeen?

Kerran eräs kaveri kertoi käyneensä paikallisessa natsimarketissa. Vaikka tapauksesta on jo aikaa yli kymmenen vuotta, muistan edelleen olleeni vähän hölmistynyt, että missä.

Vaan vielä 90-luvullahan Suomessa oli KKK-kauppa. Hajataittoiset ovat voineet löytää myös SS-kaupan. Sitten on yksi saksalainen ketju, jolla on just lempinimenä natsimarket.

Poika ja perunat

Seison kadun reunalla ja poika menee vauhdikasti ohi. Yhtäkkiä muovipussi hajoaa ja kadulle lentää neljä isoa perunaa. Juoksen poimimaan perunoita, mutta poika on nopea. Hän sanoo, että pussi on puhki. Minulla ei ole antaa tilalle mitään. Poika laittaa perunat housun takataskuun ja jatkaa matkansa tyytyväisenä. Nauran.

Häntä oli lähetetty ostamaan perunoita ja pulman edessä lapsi keksii mutkittomasti ratkaisunsa. Varmasti sinuakin pienenä on lähetetty asioimaan ja keksit omia ratkaisujasi, jos pulmia tuli. :)

 

Kauppareissu

Varsinkin joulunaika pakottaa pieneen lähikauppaan tykästyneen ihmisen automarkettien kauppahelvettiin. Itse kaupat eivät ole niitä, jotka saavat sappeni kiehumispisteeseen.

Julkaise syötteitä