jarijohansson

Marilii: Omat siivet kantaa

  • Marilii Lahden Bryggalla 10.6.2015
    Marilii Lahden Bryggalla 10.6.2015

Kävi kutsu levyn julkistamistilaisuuteen Lahden Bryggalle ja siellä makustelemaan Mariliin, eli Laura Eklundin uutta tuotantoa.
Sanoitukset ovat omasta elämästä ja kokemuksista, joten oman lajinsa "soul-musiikiksi" tätä voisi kutsua. CD:n "Omat siivet kantaa" on siis hyvinkin johdatteleva nimi levyn sisältöön.
Noin tunnin kestänyt setti vei koettuun elämään kappaleilla mm: "Luurangot henkarilla", "Entäs nyt Maria", "Kaikki ne lauseet" , "Aikamatka" ja tietty tuo levyn nimeä kantava kappale. Levysetin ulkopuolelta esitetty KISS:n - I was made for lovin you antoi klassikolle uutta syvyyttä;
herkällä äänellä kitaran ja pianon säestyksellä liimasi ainakin tämän kuuntelijan istuimeen!

-Kun näihin Mariliin levyn tarinoihin vielä ympätään heleä lauluääni ja akustinen kitara, niin baarin penkillä oli köykäistä köllötellä huomaten sanojen sisällön ja sävelen olevan saumattomasti synkronissa.
Välillä jos luulee kaiken musiikin jo keksityn, niin ilahtuu löytäessään viitteitä uudesta genrestä toisin sanoen onnistunut promo.
Esittelykiertue oli alullaan ja matka jatkumassa. Ostin levyn, kuuntelin ja suosittelen, jos sanoman, balladin ja rytmin kombinaatio koskettaa.

Maistiaisiksi Aikamatka:

https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.