jarijohansson

Iskelmä Gaalasta suoraan Mössöön!

  • Iskelmä Gaalasta suoraan Mössöön!

Möysän Esso, eli Lahtelaisille musadiggareille tuttavallisemmin "Mössö" tarjosi jälleen tanakkaa iltaa, kun estradille ponkaisi Elias Kaskinen Päivän sankarit -bändeineen. -Päivän sankarit -nimi oli nyt muutenkin kohdallaan, sillä Kaskinen kokoonpanoineen saapui suoraan Tampereelta palkittuna Iskelmägaalan vuoden tulokas -palkinnolla.
"Aina minä jään", "Rakasta vielä, kuin voit", "Sano se mulle" jne. Viimeisimmät hitit ja jotkut uudet ennen kuulemattomatkin upposivat,  kuin kuuma veitsi sulaan voihin. Suomeksi laulava Kaskinen on muutenkin hieno poikkeus kotimaisen popin saralla ja hyvää vastapainoa alaa valtaavalle englanninkieliselle tarjonnalle.  

Möysän Musaklubi  on viime aikoina ollut otsikoissa myös sen velkojan, eli Handelsbankenin taholta, jonka arvellaan havittelevan 700 000 euron panttina olevaa arvokasta kiinteistöä.
Mössö ehti velkaantua pahoin, kun sen remontointi musaklubi-ravintolaksi oli odottamattoman kallis.
Paikka on ollut huippusuosittu ja se on jatkuvasti hemmotellut asiakkaitaan Suomen eturivin huippuartisteilla, joten melkoinen menetys olisi jälleen kulttuuri vs raha. Jos laatu saisi ratkaista, niin Mössö eläköön!

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.